Conduent formează lideri – O echipă de „Millennials” din Iași conduce multe din operațiunile unui gigant în Europa

În ultimul timp am abordat tema viitorului în companie și am descoperit o viziune curajoasă, plină de încredere, de pasiune și de optimism.

S-a conturat un tablou al Iașului în 2028: un oraș verde, metrou, artiști care repetă partitură în drumul spre operă, alimentare electrică dar și GPL; zgârie nori dar și parcuri de joacă, multe biciclete dar și elicoptere, o lume a contrastelor, cum o știm astăzi, dar a viitorului și a tehnologiei.

advertorial

La Conduent ne place să spunem că „venim din viitor” – de acolo de unde apare ultima generație de tool-uri și gadgeturi, cea mai nouă tendință în managementul talentului, cele mai noi canale de interacțiune, metode de educare a inteligenței artificiale și multe alte inovații care pentru mulți par a fi desprinse din filmele SF.

Acest „viitor” la cele mai înalte standarde ne oferă opțiuni, ne deschide orizontul spre lucruri noi și spre lumea întreagă. Experimentam și în viață reală ceea ce concepem la nivel virtual atunci când călătorim peste oceane sau Canalul Mânecii și suntem fascinați de acuratețea cu care sunt puse în practică serviciile noastre.

De la fluidizarea traficului pe autostrăzi, monitorizarea pacienților, atragerea și motivarea angajaților și până la administrarea unor cazuri de drept comercial, juridice, toate serviciile sunt soluții integrate ce răspund nevoilor clienților noștri.

Și cum ar putea acest „viitor” fi mai frumos și mai interesant dacă nu susținut de o echipă tânără, plină de pasiune, optimism și curaj, o echipă care învață zi de zi cum să lucreze cu tehnologia folosită în Iași poate în 2028… și să rămână relevantă în față automatizării…?

O echipă de „Millennials” din Iași conduce multe din operațiunile unui gigant în Europa, fiind la fel de pregătiți ca omologii din birourile marilor puteri ale lumii.

Dacă acum 12 ani, când mi-am început carieră la Conduent, nu îmi imaginam că la Iași ar putea există corporații în viitor, că asemenea giganți ar putea să ne treacă pragul, astăzi conduc o echipă de manageri în cea mai mare companie de interacțiuni digitale din lume, coordonând servicii pentru companii de mărime similară, călătorind nu numai în spațiu, ci și în timp.

De atunci am tot descoperit o lume fascinantă, o paletă de servicii care întrec orice imaginație, modalități de interacțiune inedite și o cu totul nouă abordare a managementului și leadershipului.

De-a lungul acestor ani, aceeași companie s-a reinventat și eu odată cu ea.

Am evoluat împreună, am crescut oameni, am devenit o echipă care s-a conturat tot mai frumos; am cucerit lumea alături de Conduent, am depășit bariere și mi-am depășit personal orice limite!

Entuziasmul cu care am pornit la drum, răbdarea pe care mi-a format-o această companie, educația pe care mi-a oferit-o necondiționat, experiențele trăite și recunoașterea permanență stau la bază formării mele că lider.

Făcând parte din această generație de Millennials, respir schimbare, mi-o doresc și o provoc. Îmi place noul și am învățat să nu îmi mai fie frică de ce aș putea învață. Am început să îi văd partea pozitivă, să mă las purtată de ea și să iau cu mine tot ceea ce este prețios și merită păstrat.

Întotdeauna am avut o pasiune pentru tot ceea ce este legat de motivație și Conduent mi-a oferit contextul și libertatea de a experimenta, de a pune în practică noi programe de dezvoltare, de educare a talentului, Conduent fiind nu numai o sursă de inspirație, dar și de validare.

Sprijinul și modelarea oricăror inițiative este cheia succesului în orice companie și în toți acești ani am avut parte de încurajare și de susținere, motivându-mă să cresc, să învăț, să mă modelez și eu și să devin ceea ce am devenit astăzi.

M-am asigurat întotdeauna că încrederea primită este totodată acordată oamenilor cu care am lucrat, că transmit ceea ce am acumulat pentru a face loc noului, că oamenii din jurul meu cresc odată cu mine. Cred în fiecare dintre ei și îi determin să își depășească limitele. Am în jurul meu oameni minunați, care mă ajută să învăț lucruri noi, care mă inspiră, care mă motivează să fac lucrurile și mai bine.

Cred cu tărie că generozitatea ne face mai buni și mai fericiți, împărtășind ceea ce deținem ne deschide noi orizonturi și ne oferă alte perspective. Am început să împărtășesc din cunoștințele acumulate în diferite medii, unul dintre ele fiind Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, unde trăiesc o experiență nouă, aceea a dăruirii și responsabilității sociale.

De-a lungul timpului, am învățat alături de Conduent și că trebuie sa fim responsabili, pentru că unul dintre cei mai mari angajatori poate influenta mediul social. Îmi place să cred ca puținele ore de „mobilitate globală” sau „managementul organizației” le sunt de ajutor studenților, pe drumul lor către maturitatea profesională. Ma bucură să știu că ceea ce mi-a dăruit experiența de până acum ar putea deschide noi orizonturi la început de drum.

Care poate fi profilul unui manager internațional dacă nu cel al unui om liber, creativ dar responsabil, al unui om al soluțiilor, al viziunii, al optimismului și colaborării? Echipa Conduent le are pe toate! Timizi la început, ne-am modelat vrând-nevrând în oameni mari, responsabili, drepți, dar deopotrivă creativi, inventivi și cu noi idealuri.

Care este secretul succesului? Pentru noi, Echipa Conduent, o combinație de puțină deschidere, creativitate, eficiență și multă muncă a fost cea câștigatoare! Sunt sigură că majoritatea colegilor au avut aceleași trăiri vis a vis de lumea Conduent, o lume fără bariere, fără limite de timp și spațiu, o lume în care creativitatea și libertatea sunt acasă; este o lume pe care încă o descoperim, crescând și dezvoltându-ne.

Este lumea Iașului de mâine, în care noi deja ne regăsim, este lumea aceea încă nescrisă pentru prieteni, familie, o lume pe care le-o dorim și lor, o lume plină de nou, plină de bine.

Dacă noi toți ne-am dori să experimentam la nivel local ceea ce experimentam prin prismă serviciilor oferite marilor companii ale lumii, am fi mai aproape, mult mai aproape de lumea de astăzi a vestului.

Într-o asemenea companie, cu o asemenea echipă, devine mult mai ușor să ne proiectăm viitorul, să ne imaginăm Iașul de peste 10 ani și să îl construim împreună, ca lideri.

comentarii

Tags from the story
,
Alte articole de Butnaru Irina Citește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *