Publicația industriei TECH regionale

5 noi startup-uri se alătură Orange Fab

Orange Fab anunță 5 noi startup-uri care se alătură programului de accelerare. Numărul total de colaborări ajunge astfel la 21, după 2 ani și jumătate de funcționare.

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services. 

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente:

§  Nestor este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echipă. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

§  Bunnyshell este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecturile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliability Robot și DevOps Tools. Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

§  Polyfazer susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.

§  SecurifAI utilizează algoritmi de inteligență artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.

§  Acquainted este un sistem de schimb și management al datelor de contact. Contactele în Acquainted sunt dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România. 

Orange Fab oferă un program personalizat pentru a satisface nevoia de dezvoltare a fiecărui startup. Pentru mai multe detalii, accesați https://www.orangefab.ro/.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.