Publicația industriei TECH regionale

Alternativă la carnea de vită, în premieră în România. Trey, noul lanț smartfood, anunță un produs 100% pe bază de plante

Trey – Spicecraft Burgers a debutat pe piața din România. Noul lanț smartfood le propune clienților o alternativă de ultimă generație la carnea de vită de la Moving Mountains. Aceasta a fost creată de cercetători britanici și este 100% pe bază de plante. Trey își așteaptă doritorii în foodcourtul de la etajul al doilea din Iulius Mall Iași. 

Evenimentul de lansare are loc joi, 12 septembrie, la ora 16.00, în locația Trey din centrul comercial. Participanții au ocazia să cunoască viziunea Trey într-o locație neconvențională, să interacționeze cu tehnologia dinamică gândită special pentru o experiență cu totul inedită și, desigur, să descopere și să testeze produsele. În plus, pentru prima dată la Iași, vor fi gustați și burgerii Moving Mountains, realizați din proteină din plante, cu 0% colesterol. Lanțul de smartfood Trey îi are în portofoliul de produse drept o alternativă prietenoasă cu mediul pentru carnea de vită.

Pentru cei care doresc burgeri clasici, cu carne de vită, aceștia vor fi în oferta Trey. Lanțul de smartfood își dorește, însă, să-i ajute pe toți clienții să găsească mâncare delicioasă și sănătoasă și să descopere tot ce are mai bun de oferit industria alimentară.

„Credem că în această direcție se îndreaptă mâncarea viitorului – un gust și o textură echilibrate cu grija față de mediu și față de propria sănătate. Pe scurt, este o alternativă foarte bine gândită între zona gourmet și zona fast food standardizat”, au declarat reprezentanții Trey. 

Acest debut marchează o premieră pentru piața din România și din Sud-Estul Europei. Pentru prima dată, doritorii de alternative la carnea de vită pot încerca inovația britanică a celor de la Moving Mountains. Produsele acestora sunt comercializate și gătite în peste 3.000 de restaurante și universități din întreaga lume. Ele se adresează celor care își doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenți la protecția mediului și, bineînțeles, flexitarienilor, vegetarienilor și veganilor.

Cei care doresc să încerce alternativa la carnea clasică e bine să știe că produsul alimentar inovator de la Moving Mountains este 100% natural, 100% vegan, are puține calorii și zero antibiotice, hormoni, organisme modificate genetic și colesterol. Ingredientele preparatului sunt: apă, proteină din mazăre, legume (ciuperci, ceapă, sfeclă roșie), proteină vegetală (soia și proteină izolată din soia, proteină izolată din mazăre, gluten de grâu, făină de grâu), ulei de cocos, ovăz, sare, oțet, extract de malț de orz, acid lactic, suc de lămâie, vitamina B12.

Coca-Cola, Heinz și Moving Mountains sunt partenerii principali alături de care debutează lanțul de smartfood Trey. Cea de-a doua locaţie se va deschide tot în Iași, în Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisă cu prima franciză în București. Trey – Spicecraft Burgers din Iași este primul lanț de locații din Estul Europei care va comercializa produsul Moving Mountains® Burger.

Despre Trey

Trey este un start-up romȃnesc în domeniul culinar, ce aduce burgeri senzaționali față în față cu tehnologia și inovația. Compania și-a propus să revoluționeze experiența prin care clienții sunt întâmpinați, comandă și primesc mâncarea preferată. Cu un flux automatizat pentru o disciplină excelentă, self service kiosk & sistem de queuing de unde clienții pot comanda, plăti și urmări comanda în mod autonom. Trey a configurat o logistică inovatoare gata să ajute consumatorii să obțină satisfacție într-un timp foarte scurt.

Designul locațiilor Trey este inspirat din cultura science-fiction, în centrul cărora se află câte o pereche de ochi digitali, dinamici, care întâmpină și atrag printr-un comportament adaptat la ceea ce se petrece în jur. 

Despre Moving Mountains

Moving Mountains este o companie britanică de inovație care face pionierat în domeniul tehnologiei alimentare, cercetând și dezvoltând alternative delicioase, pe bază de plante, la carnea de origine animală, ce reproduc gustul, textura și satisfacția originale.

Alternativa la carne pentru burgeri Moving Mountains este 100% naturală, 100% vegană, are puține calorii, 0 antibiotice, 0 hormoni, 0 organisme modificate genetic și 0 colesterol. Ingrediente: apă, proteină din mazăre, legume (ciuperci, ceapă, sfeclă roșie), proteină vegetală (soia și proteină izolată din soia, proteină izolată din mazăre, gluten de grâu, făină de grâu), ulei de cocos, ovăz, sare, oțet, extract de malț de orz, acid lactic, suc de lămâie, vitamina B12.

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.