Publicația industriei TECH regionale

Bursa Binelui, platformă susținută de Banca Comercială Română, a strâns în martie 2.020 donații în valoare de peste 200.000 lei pentru 26 de ONG-uri. Cinci dintre proiecte luptă împotriva COVID-19

  • ONG-urile din România au reușit, în martie, să strângă numai pe platforma Bursa Binelui donații în valoare de peste 200.000 de lei
  • BursaBinelui.ro, proiect inițiat de BCR, este singura platformă online unde donațiile nu sunt comisionate. Anul trecut, platforma a sărbătorit 7 ani de existență și a înregistrat peste 55.000 de donații în valoare de aproape 3 milioane de lei

Doar în luna martie, prin intermediul platformei BursaBinelui.ro, au fost realizate 2.020 de donații, în valoare medie de 104 lei fiecare. Acestea au sprijinit 37 de proiecte înscrise pe platformă, iar 26 de ONG-uri au primit ajutorul de care au atât de multă nevoie.

O bună parte dintre donații a fost direcționată către 5 proiecte care luptă împotriva pandemiei cu COVID-19:

Ne bucurăm că #reușimîmpreună să punem la dispoziția ONG-urilor un spațiu în care să își poată continua misiunea de a fi alături de cei care au nevoie, cu atât mai mult în contextul pandemiei COVID-19. Luna martie a fost impresionantă, platforma a înregistrat donații de 4 ori mai mari decât în luna ianuarie, donații care au sprijinit inclusiv proiectele dedicate luptei împotriva noului tip de coronavirus. Le vom fi în continuare alături ONG-urilor mari și mici din România. Îi aplaudăm și le mulțumim tuturor celor care își dedică o parte din timpul lor pentru a ajuta”, spune Nicoleta Deliu, Head of CSR & Communication BCR.

Bursa Binelui își continuă obiectivul de a susține mediul non-guvernamental din România și încurajează toți oamenii să intre pe pagina https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/ și să doneze pentru cauza în care cred.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 19 centre de afaceri și 17 birouri mobile dedicate companiilor și 430 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 2.000 de echipamente, 14.500 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce. 

Distribuie și tu:

START Nominalizări PIN AWARDS 2024!

Industria regională de TECH se pregătește să celebreze o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai

RECOMANDATE

Articole similare

George_SmartEU

BCR extinde serviciile pentru antreprenori din George și lansează George SmartEU, o funcționalitate care facilitează accesul la informații despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale

București, 18 aprilie 2024. Banca Comercială Română anunță o nouă extindere a ecosistemului digital George prin lansarea George SmartEU, funcționalitate care facilitează accesul antreprenorilor la informații complete despre programele de finanțare din fonduri europene sau naționale.

FORVIA - Hella - TUIASI

FORVIA HELLA România modernizează un laborator de studiu pentru studenți în Iași 

Furnizorul automotive internațional FORVIA HELLA continuă să sprijine educația în universitățile partenere din România, în orașele în care își desfășoară activitatea. La mai bine de un an de la inaugurarea centrului tehnic de la Iași, compania a finalizat un laborator, spațiu de studiu pentru studenții Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași.

PIN magazine - IT și Pisica lui Schrodinger

Industria IT și pisica lui Schrödinger

În 2024, dacă întrebi 100 de manageri IT cum va arăta piața și tendințele din industrie, vei primi tot atâtea răspunsuri paradoxale precum „pisica lui Schrödinger” – unii vor spune că piața dă semne de revenire, alții vor spune că se fac încă disponibilizări și că există presiuni din partea clienților privitoare la proiectele în derulare. Cu alte cuvinte, din perspectiva unora, în 2024 industria IT își va reveni, ne vom întoarce la birou (mai mult sau mai puțin forțați) încurajați de faptul că se reiau angajările și se deschid proiecte noi.