Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană împreună cu Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie au plăcerea să vă invite să participați la Bursă de Cooperare Româno-Germană ce se va desfășura la București și Iași în data de 16 octombrie, respectiv 18 octombrie 2018.

Bursa este dedicată firmelor românești interesate să dezvolte relații de afaceri cu parteneri germani. Cele 15 companii din Bavaria își desfășoară activitatea în cele mai diverse domenii de la IT&C, industria construcțiilor de mașini, logistică, industria lemnului până la tehnică de mediu. Aceștia doresc să identifice pe piața din România atât furnizori, cât și distribuitori pentru produsele lor.

Programul acestei manifestări va cuprinde discuții de afaceri bilaterale la mese separate de lucru, ce se vor desfășura la Hotel Hilton în București pe 16 octombrie și la Hotel International în Iași pe 18 octombrie.

Participarea firmelor românești la această bursă de cooperare este gratuită.

În măsura în care sunteți interesat de o discuție cu una sau mai multe companii din Germania, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii până cel târziu miercuri, 26 septembrie 2018, la adresa de e-mail: sos.irena@ahkrumaenien.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon +40 212079146.

Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele de IT & Outsourcing din România și nu numai, click aici.