Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Editura Publica, Fab Lab Iași și Librarium Iulius Mall vă invită miercuri, 3 octombrie, începând cu ora 18:00, la sediul Fab Lab Iași (str. Rândunica, corp TEX6, etaj 2, aripa vest) la lansarea cărții Disconfort Residence, alături de autorul Radu Negoiță. Cartea va putea fi achiziționată în cadrul evenimentului; lansarea include și o sesiune de autografe.

Unii ar spune despre cartea Disconfort Residence că este „ o lectură obligatorie în contextul dezvoltării haotice a pieței rezidențiale locale.” Dan Zaharia, senior consultant EXTIND

Disconfort Residence

Disconfort Residence explică pe înțelesul tuturor lucrurile la care trebuie să fim atenți înainte să ne alegem casa sau apartamentul în care vom petrece o parte din viețile noastre.

Dr. arh. Radu Negoiţă

Dr. arh. Radu Negoiţă atrage atenția asupra încălcărilor unor chestiuni de bun-simț care țin de teoria arhitecturii, dar și asupra nerespectării legii de către firmele private care investesc în construcția de apartamente. Autorul analizează, franc, planuri reale primite de-a lungul ultimilor ani de la comunitatea de pe Facebook—Case Strâmbe pe Radar.

Radu Negoiță a absolvit Facultatea de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu în 2006 și, în 2013, a fost confirmat doctor în arhitectură, în urma susținerii unei teze despre avatarurile conceptului de confort. Experiența din practica profesională şi cea universitară l-au ajutat să pună bazele comunității Facebook Case Strâmbe pe Radar, momentan singurul loc din internetul românesc care identifică problemele de calitate din zona rezidențială. Disconfort Residence este prima lui carte publicată.

Publica

Publica este editura specializată în publicarea de cărți actuale și relevante de non-ficțiune: business, științe sociale, biografii și non-ficțiune creativă.  Pe lângă colecțiile de antreprenoriat, de economie, și de știință, Publica deține două imprint-uri: VICTORIA BOOKS – care reunește autobiografii și biografii celebre din tenis, muzică, film, politică și lumea culinară, și NARATOR – colecția de non-ficțiune creativă care adună lucrările celor mai talentați scriitori contemporani.

Fab Lab Iași

Fab Lab Iași își dorește să coaguleze comunitatea tehnologică din Iași, să sprijine organizarea unor evenimente de profil, să promoveze proiectele dezvoltate aici pentru a pune în valoare polul regional de talente precum și spiritul întreprinzător.

Grupul Librarium

Grupul Librarium oferă spații generoase de lectură, cu librari pasionați și pregătiți să ofere cele mai bune recomandări de carte. Din dorința de a acoperi nevoile tuturor, Librarium s-a extins și în online, înființând, în 2014, website-ul de e-commerce Cartepedia.ro.

 

Mai multe informaţii: Angela Naghi angela.naghi@publica.ro | Andreea Raveica | andreea.raveica@emanuel.ro | Cristina Căpităniță cristina.capitanita@gmail.com |

Vrei să afli ce se întâmplă în Iași și nu numai? Click aici.