Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Aflată în al treilea an de activitate, Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank, se va desfășura pentru prima dată la Iași, între 13 și 15 martie 2019. Ieșenii care vor să își crească afacerea vor putea participa, timp trei zile, la cursuri de antreprenoriat susținute de o echipă de 15 mentori, specialiști UniCredit Bank și profesioniști din domenii relevante mediului de afaceri.

 

Ediția din Iași a Academiei Minților Creative va avea 40 de locuri disponibile pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea. Participarea este gratuită iar înscrierile se pot face pe https://www.unicredit.ro/academia-mintilor-creative .

 

„Mergem la Iași cu Academia Minților Creative într-un nou format, îmbogățit din experiența edițiilor precedente organizate în întreaga țară. Astfel, propunem antreprenorilor creativi ieșeni o nouă componentă de impact social în programă, prin care vrem să îi susținem pe aceia ce își propun ca prin afacerea lor să rezolve și o problemă socială. Am plecat la drum cu Academia din dorința de a fi alături de mințile creative românești și peste tot unde am mers am întâlnit oameni motivați, doritori să învețe și să dezvolte afaceri care să aducă valoare comunității lor. Fiecare ediție ne învăță lucruri noi și ne ajută să gândim noi metode prin care le putem oferi sprijinul de care au nevoie pentru a-și scrie singuri poveștile.”, declară Cătălina Roman, Director Identitate & Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

 

Pe parcursul celor trei zile ale Academiei, cursanții vor participa la un program de cursuri și workshop-uri în care vor aprofunda concepte precum marketing, finanțare, branding, inovație socială, strategii de creștere a unui business sau taxe și fiscalitate. Printre mentorii ediției din Iași se numără Cristian Lupșa,  jurnalist și fondator Decât O Revistă, Mirabela Miron, consultant și fondator Avisso, Marco Cravario, Deputy CEO la UniCredit Bank și Alex Holicov, fondator Adservio. În cadrul workshop-urilor, participanții vor fi repartizați în grupe de nivel start-up și scale-up, în care vor lucra îndeaproape cu mentorii pe modele de business aplicabile pe afacerile lor.

 

Următoarele două ediții ale Academiei Minților Creative vor avea loc în București, între 15 și 19 aprilie, respectiv în Timișoara, între 22 și 24 mai, urmând ca, spre sfârșitul anului, programul să revină în Cluj-Napoca și în București, pentru ediția de toamnă. Formularul de înscriere și informații suplimentare despre Academie pot fi găsite pe https://www.unicredit.ro/academia-mintilor-creative .

 

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, Academia Minților Creative este un program de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank. Acesta a fost înființat acum doi ani, iar, alături de Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Miercurea Minților Creative (primul festival de shopping și socializare dedicat afacerilor creative), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți. UniCredit pune la dispoziția clienților săi atât expertiză locală, cât și internațională, oferindu-le acces de neegalat la bănci de top în 14 piețe principale: Italia, Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia. Băzându-se pe o rețea internațională de sucursale și filiale, UniCredit deservește clienți în alte 18 țări din întreaga lume.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Academia Mintilor Creative Iasi 3