Publicația industriei TECH regionale

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă

Orange Money lansează opțiunea de transferuri valutare în aplicația mobilă. De acum, utilizatorii Orange Money pot face transfer în 18 valute direct din contul de lei, către o persoană fizică sau juridică, în România sau în străinătate.

Monedele incluse sunt: Euro (EUR), Dolar american (USD), Lira sterlină (GBP), Franc elvețian (CHF), Dolar canadian (CAD), Dolar australian (AUD), Leva bulgarească (BGN), Coroana cehă (CZK), Coroana daneză(DKK), Kuna croată (HRK), Forint maghiar (HUF), Yen japonez (JPY), Coroana norvegiană (NOK), Dolar neo-zeelandez (NZD), Zlot polonez (PLN), Coroana suedeză (SEK), Baht thailandez (THB), Lira turcească (TRY).

Transferurile au comision 0 și sunt realizate la un curs valutar avantajos, iar pentru orice clarificare, clienții beneficiază de suport local 24/7 în limba română la numărul 0374 300 300 sau 300 din rețeaua Orange.

Transferul valutar este uşor de realizat din aplicația Orange Money urmând pașii:

1.  Introducerea sumei și selectarea valutei

2.  Completarea informațiilor despre beneficiar

3.  Autorizarea transferului prin utilizarea amprentei, Face ID-ului sau prin introducerea PIN-ului.

„Românii au nevoie de simplitate și transparență, în special când vorbim despre servicii financiare. Piața schimburilor și transferurilor valutare nu este încă suficient de flexibilă, iar un împrumut bancar în altă monedă decât RON sau trimiterea banilor în România sau în alte țări înseamnă de multe ori conturi dedicate și comisioane extra. Pentru aceste tipuri de nevoi, Orange Money oferă de astăzi cea mai ușoară experiență de plată în aplicația mobilă” a declarat Haris Hanif, CEO Orange Money România

Orange Money este o alternativă digitală la serviciile bancare tradiționale, sigură și ușor de utilizat, prin intermediul căreia clienții pot efectua de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

  • Transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN în lei din România, prin intermediul contului cu cod IBAN individual Orange Money
  • Plăți prin card de debit fizic și virtual
  • Plăți NFC pentru telefoanele cu Android și iOS, și pentru ceasurile compatibile Garmin, Fitbit și Apple
  • Reîncărcarea cartelelor Orange PrePay
  • Alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație, gratuit.
  • Achitarea facturilor Orange sau de la peste 70 de companii de utilități

Clienții Orange Money beneficiază și de:

  •  4GB bonus (trafic de internet) pentru cei care dețin un abonament Orange și deschid cont în aplicația Orange Money
  •  10% bani înapoi în cont (în limita a 40 lei lunar) la plata facturilor Orange și la reîncărcările PrePay Orange prin intermediul aplicației mobile Orange Money
  • dublarea punctelor de loialitate Thank You pentru plata facturii Orange, precum și extra puncte la fiecare tranzacție cu Orange Money, prin cardul de debit Classic sau Platinum sau din contul digital, însumând maxim 90 euro anual, dacă sunt utilizate în magazinul online Orange pentru cumpărarea unui telefon împreună cu prelungirea abonamentului.
  • o nouă soluție de finanțare prin creditul My Reserve pentru achiziție de telefoane sau accesorii în magazinele Orange.

Pentru mai multe detalii despre serviciile și ofertele Orange Money accesați pagina orange.ro/money.  

Distribuie și tu:

Piața muncii dă semne optimiste în 2024: angajările continuă

Noul an aduce vești bune pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii au început deja procesul de recrutare și urmăresc să găsească, într-un timp cât mai scurt, candidați potriviți. Ca de fiecare dată, Târgul de Cariere susține piața muncii și aduce împreună, și în această primăvară, candidații și angajatorii.

CEE Startup Landscape: Why Moldova Should Be on Your Watch List

Quietly emerging as a hub for startups and investors, Moldova, a small Eastern European nation, with a population of 2.45 million and a GDP of $45.02 billion, is increasingly gaining traction in the tech startup ecosystem. Having gained independence from the Soviet Union in 1991, Moldova embarked on a mission to rebuild and prosper.

RECOMANDATE

Articole similare