Pluria este un serviciu pentru companii prin care angajații acestora își pot rezerva biroul direct din aplicația mobilă și pot lucra din orice spațiu din rețeaua Pluria. Pe lângă lucrul de acasă sau din biroul companiei, angajații au la dispoziție și o rețea complementară de spații de lucru pe care o pot accesa cu un simplu tap în telefonul mobil.

Pentru companii, serviciul este disponibil on-demand sau printr-un abonament lunar, fără obligații contractuale de lungă durată, astfel încât angajatorii să beneficieze de flexibilitate în folosirea serviciului. Punem la dispoziția companiilor o platformă de administrare prin care au vizibilitate asupra folosirii serviciului de către angajații lor și prin care își pot vedea facturile sau pot adăuga utilizatori noi.

Angajaților le oferim libertatea de a lucra din spații diferite în funcție de nevoile lor, aproape de casă sau în locații centrale: spații de co-working, cafenele din care se poate lucra, lounge-uri de hoteluri. Suntem prezenți cu aproape 100 de spații în principalele orașe din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Constanța), dar și în Spania unde construim rețeaua în Madrid și în Barcelona.

În permanență introducem în rețea spații noi și suntem atenți la dotările acestora și la măsurile pe care acestea le iau pentru a le oferi utilizatorilor Pluria un spațiu sigur de lucru: spațiile din rețea care îndeplinesc măsurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 sunt certificate SafeSpot și sunt marcate cu un badge în aplicație.

Clienții noștri sunt companii care au deja o politică de remote work sau se gândesc să implementeze una și vor să aibă acces la o varietate mai mare de spații care să completeze oferta lor actuală. Lucrăm deja cu câteva start-up-uri și suntem în discuții cu mai multe companii mari. Ce este comun tuturor este dorința de a le oferi angajaților mai multă libertate și mai multe opțiuni când vine vorba de locul de lucru. 

Pentru perioada următoare lucrăm pe mai multe planuri, de la produs, care este unul complex, dar care trebuie să îi ofere utilizatorului o experiență ușoară și intuitivă, până la creșterea în ritm accelerat a rețelei de spații partenere. În 1-2 luni utilizatorii vor putea rezerva din aplica și săli de ședințe și birouri private, pe lângă birourile individuale pe care le pot rezerva acum.